رئیس کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس گفت: در مورد افزایش تعداد نمایندگان 9 استان کشور اختلاف نظر وجود دارد که بعد از تعطیلات نوروز این اختلافات بررسی می‌شود.

اختلاف نظر کمیسیون شوراها در خصوص افزایش تعداد نمایندگان 9 استان کشور

محمدجواد کولیوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، در خصوص طرح افزایش تعداد نمایندگان، اظهار داشت: طرح افزایش 40 نماینده به 290 نماینده به تعداد نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی در کمیسیون شوراها تصویب شد ولی در مورد افزایش تعداد نمایندگان برخی استان‌ها، اختلاف نظرهایی وجود دارد.

رئیس کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استان‌هایی که در زمینه افزایش تعداد نمایندگان آن‌ها اختلاف نظر داریم را کنار گذاشتیم و برای بقیه استان‌هایی که اختلاف نظری وجود ندارد، رای گیری کردیم که با رای موافق اعضای کمیسیون شوراها، تصویب شد.

وی افزود: در مورد 9 استان اختلاف نظر وجود دارد بعد از تعطیلات نوروز این اختلافات بررسی می‌شود.

کولیوند گفت: این بار امیدوار هستیم که طرح افزایش تعداد نمایندگان در صحن مجلس شورای اسلامی امیدوار هستیم، دلیل اینکه طرح افزایش تعداد نمایندگان در مجالس قبلی تصویب نمی‌شد به این دلیل بود که در آن زمان قرار بود فقط 20 نماینده به تعداد نمایندگان اضافه شود ولی اکنون 40 نماینده اضافه می‌شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار